Automata öntözőrendszerek téliesítése

Ön ezen az oldalon van: Főoldal / Szolgáltatásaink / Automata öntözőrendszerek téliesítése

Az automata öntözőrendszer karbantartási munkái közül talán a legfontosabb. A téli hosszantartó fagyok komoly károkat képesek okozni rendszerünkben, amelyet csak a kompresszoros téliesítés elvégzésével védhetünk ki biztosan. Cégünk hosszú évek óta végzi öntözőrendszerek téliesítését a legmagasabb minőségben. Amennyiben ön is szeretné, hogy cégünk téliesítse öntözőrendszerét, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Az automata öntözőrendszer tavasztól őszig üzemel. A téli időszakban szükség van az úgynevezett téliesítés, víztelenítés elvégzésére, ami a gyakorlatban az öntözőrendszer kompresszorral történő víztelenítését jelenti. Erre azért van szükség, hogy a téli fagyok beálltával, az öntözőrendszer alkatrészei ne károsodjanak a megfagyó víz hatására.

Automata öntözőrendszer téliesítés, víztelenítés áraink 2023-ban:

  • 1-4 zónáig: 15000 Ft
  • Minden további zóna: +2000 Ft

Az árak nettó árak, és tartalmazzák a kiszállás költségét a XVII. (Rákoskeresztúr, Rákoshegy, Rákoscsaba, Madárdomb, Régiakadémiatelep, Akadémiaújtelep, Rákoskert, Rákosliget, Rákoscsaba-Újtelep), XVIII. (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. (Kispest), XX. (Pesterzsébet), XXIII. (Soroksár) kerületekben, illetve Gyál és Vecsés területén.

Ezektől eltérő kerületekben a kiszállási díj Pesten 4000 Ft+áfa, Budán 6000 Ft+áfa.

A fent nem említett területekre cégünk egyedi kiszállási díjat számít fel, melyről a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet.

Ipari területekre, lakóparkokra, társasházakra egyedi árat adunk.

Az öntözőrendszerek víztelenítését október utolsó hetétől november végéig tudjuk vállalni.


Kosár

Üres a kosarad.