Automata öntözőrendszer tavaszi indítása

Ön ezen az oldalon van: Főoldal / Szolgáltatásaink / Automata öntözőrendszer tavaszi indítása

Az automata öntözőrendszer tavaszi indítása előtt célszerű az alábbi műveletek gondos elvégzése:

  1. A terület körbejárása. Ha megsüllyedt a föld a szórófej körül, hozzuk újra egy szintbe.
  2. Szűrők kézi tisztítása. Ha van szűrő beépítve külön az öntözőrendszerbe (ajánlott), akkor kezdjük ennek szétszedésével, és a szűrőbetét folyóvíz alatti tisztításával, majd folytassuk a szórófejekbe tekert fúvókák alatti szűrőkkel.
  3. Szelepdoboz átvizsgálása. Tisztítsuk ki az esetlegesen bekerülő hordalékot, bizonyosodjunk meg róla, hogy az elektromos kötések nem sérültek meg.
  4. Ellenőrizzük az esőérzékelőt, ha tálcás esőérzékelőnk van, tisztítsuk ki a tálcában esetlegesen felgyülemlő szennyeződéseket.
  5. Ha van elzáró csap építve öntözőrendszerünkbe, óvatosan nyissuk meg, hogy csak egy kis résen folyjon át a víz majd nyissuk meg a főcsapot is. Indítsunk el kézzel, vagy a vezérlő segítségével egy zónát, majd ha távozott az összes levegő és csak víz csordogál a szórófejekből, megnyithatjuk teljesen az elzáró csapot. Így elkerülhetjük a vízkalapács-hatás okozta esetleges roncsolódást.
  6. Ha szükséges, állítsuk be újra a szórófejeket.
  7. Állítsuk be a vezérlőt az évszaknak megfelelően.
Ha a beüzemelést szakemberre bízná, keressen minket a Kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeinken, vagy személyesen a XVIII. kerület Reviczky Gyula utca 59. szám alatti szaküzletünkben.
Kosár

Üres a kosarad.