Hírek

Ön ezen az oldalon van: Főoldal / Hírek

Újra tavasz

 

Bár a pillanatnyi időjárás nem erről árulkodik, de megállíthatatlanul közelít a tavasz!

Szaküzletünk ezért már február 27-én ébred téli álmából, így a megszokott nyitva tartás szerint várunk mindenkit

Természetesen telefonon elérhetőek vagyunk, és webáruházunk is a megszokott módon üzemel.

Bankkártya elfogadó hely!

Kedves vásárlóink!

A mai naptól kényelmesen, bankkártyával is vásárolhatnak szaküzletünkben.

Elfogadott típusok:

MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron

2016.03.19.

 

Megnyitottuk szaküzletünket!

 

Bő egy hete megnyitottunk szaküzletünket. Többen voltak kíváncsiak rá, mint elsőre gondoltuk. Reméltük, hogy nem csak udvariasság volt a sok méltató szó és biztatás. Ez bő egy hét alatt be is bizonyosodott. Ismét köszönjük régi/új vásárlóinknak!

 

2016.03.08.

Megnyitottunk!

 

Tisztelettel köszöntjük régi és új ügyfeleinket!

 

A mai napon elindítottuk honlapunkat és néhány nap múlva személyesen is találkozhatunk szaküzletünkben.

Új formában, új néven, új helyen, de a megszokott minőséggel, türelemmel és szakértelemmel várjuk az automata öntözőrendszerek birodalmában. Visszajelzéseik alapján nevünk és arcunk sokaknak jelenti a megbízhatóságot és segítőkész hozzáállást. Elismerésüket és bizalmukat ezúton is köszönjük!

Aquafontis néven új boltot nyitottunk Budapesten a XVIII. kerületben, Pestszentlőrinc belső határán, Kispest közelében. Nem titkolt szándékunk, hogy legyen Dél-pesten egy olyan szaküzlet, ahova bárki betérhet, ha kérdése van kerti automata öntözőrendszerekkel kapcsolatban. Természetesen nem csak kérdezni lehet, hanem vásárolni is.

Bár elsősorban szaküzlet vagyunk, lehetőséget kínálunk az internetes vásárlásra is. Ezúton hívjuk fel figyelmüket arra a nem elhanyagolható tényre, hogy az Aquafontis honlapján megtalálható öntözéstechnikai termékek több, mint 90%-a megtalálható boltunkban. Telefonszámainkon érdeklődhet a rendelkezésre álló mennyiségről is. Két mobil és egy vezetékes számon is elérhet minket.

Amely cikket konkrét rendelésre hozzuk, azt a leírásban külön feltüntetjük. Minden interneten leadott rendelés várható érkezéséről telefonon értesítjük a megrendelőt.

Szeretettel várunk minden kedves vásárlót és érdeklődőt!

 

Krisztián és Péter

 

2016.02.27.

 

Kosár

Üres a kosarad.