Bemutatkozás

Ön ezen az oldalon van: Főoldal / Bemutatkozás

Magunkról

Tisztelettel köszöntjük honlapunkon!

Aquafontis öntözéstechnikai szaküzletünk Budapesten a XVIII. kerületben, Pestszentlőrinc belső határán, Kispest közelében található. Nem titkolt szándékunk, hogy legyen Dél-pesten egy olyan szaküzlet, ahova bárki betérhet ha automata öntözőrendszert vagy ahhoz alkatrészt szeretne. De ha csak kérdése van kerti automata öntözőrendszerekkel kapcsolatban akkor is állunk rendelkezésére.

Büszkén jelentjük ki, hogy a bizalmát élvezzük sok-sok ügyfelünknek, akik az alábbi környékbeli településekről keresnek fel minket: Ráckeve, Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Gyömrő, Üllő, Monor, Alsónémedi, Vecsés , Maglód, Isaszeg és Gyál.

Budapesten a XVIII. kerületben (Pestszentlőrincen, Pestszentimrén), a XVII., XIX., XX., XXIII. kerületben, valamint Vecsésen és Gyálon ingyenesen felmérjük kertjét és árajánlatot adunk automata öntözőrendszerre.

Boltunk elsősorban az amerikai Hunter, csőkötő idomokból pedig az olasz Irritec termékeit forgalmazza. Minden másból lehetőségeink szerint igyekszünk magyar gyártmányú termékeket tartani.

Weckermann Péter
Ügyvezető

Tervezés, értékesítés és szaktanácsadás.    

Szegedi Krisztián
Ügyvezető

Tervezés, értékesítés és szaktanácsadás.  

Kosár

Üres a kosarad.

Tisztelt vásárlóink!

2021-ben is fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos híreket. A járványügyi helyzet miatt Magyarországon a Kormány 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes (2021.03.08-2021.03.22. hosszabbítva 2021.03.29.) szigorításáról döntött.

Az Aquafontis öntözéstechnikai szaküzlet mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa ügyfelei részére a zökkenőmentes kiszolgálást. Boltunk maximálisan betartja a vírus terjedését korlátozó kormányrendeleteket.

A fentiek értelmében az alábbiakról tájékoztatjuk önöket:

1. Üzletünk hétfőtől-péntekig 08 és 16 óra között, szombaton 08 és 12 óra között tart nyitva.

2. Üzletünk nem önkiszolgáló jellege miatt pult mögül adjuk ki az árut, így a javasolt 1,5 méteres távolságot betartjuk.

3. A vásárlótérben az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!

4. Készpénz mellett (helyett) biztonságosan érintéses bankkártyával is fizethet vezeték nélküli, hordozható terminálon keresztül.

5. Amennyiben nem kíván sokáig zárt térben tartózkodni, rendelését telefon keresztül (061 609 41 66 ) is leadhatja. Ez esetben nyitvatartási időben előre egyeztetett időpontban veheti át a megrendelt termékeket. Az előre összekészített megrendeléseket soron kívül adjuk át.

.Jó egészséget és kitartást kívánunk!