Tavaszi indítás

Ön ezen az oldalon van: Főoldal / Tavaszi indítás

Az automata öntözőrendszer tavaszi indítása előtt célszerű az alábbi műveletek gondos elvégzése:

 

 

  1. A terület körbejárása. Ha megsüllyedt a föld a szórófej körül, hozzuk újra egy szintbe.
  2. Szűrők kézi tisztítása.
    Ha van szűrő beépítve külön az öntözőrendszerbe (ajánlott), akkor kezdjük ennek szétszedésével, és a szűrőbetét folyóvíz alatti tisztításával, majd folytassuk a szórófejekbe tekert fúvókák alatti szűrőkkel.
  3. Szelepdoboz átvizsgálása. Tisztítsuk ki az esetlegesen bekerülő hordalékot, bizonyosodjunk meg róla, hogy az elektromos kötések nem sérültek meg.
  4. Ellenőrizzük az esőérzékelőt, ha tálcás esőérzékelőnk van, tisztítsuk ki a tálcában esetlegesen felgyülemlő szennyeződéseket.
  5. Ha van elzáró csap építve öntözőrendszerünkbe, óvatosan nyissuk meg, hogy csak egy kis résen folyjon át a víz majd nyissuk meg a főcsapot is. Indítsunk el kézzel, vagy a vezérlő segítségével egy zónát, majd ha távozott az összes levegő és csak víz csordogál a szórófejekből, megnyithatjuk teljesen az elzáró csapot. Így elkerülhetjük a vízkalapács-hatás okozta esetleges roncsolódást.
  6. Ha szükséges, állítsuk be újra a szórófejeket.
  7. Állítsuk be a vezérlőt az évszaknak megfelelően.

 

 

 

Ha a beüzemelést szakemberre bízná, keressen minket a Kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeinken, vagy személyesen a XVIII. kerület Reviczky Gyula utca 59. szám alatti szaküzletünkben.
 

 

Kosár

Üres a kosarad.

Tisztelt vásárlóink!

2021-ben is fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos híreket. A járványügyi helyzet miatt Magyarországon a Kormány 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes (2021.03.08-2021.03.22. hosszabbítva 2021.03.29.) szigorításáról döntött.

Az Aquafontis öntözéstechnikai szaküzlet mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa ügyfelei részére a zökkenőmentes kiszolgálást. Boltunk maximálisan betartja a vírus terjedését korlátozó kormányrendeleteket.

A fentiek értelmében az alábbiakról tájékoztatjuk önöket:

1. Üzletünk hétfőtől-péntekig 08 és 16 óra között, szombaton 08 és 12 óra között tart nyitva.

2. Üzletünkben egyszerre maximum 2 fő tartózkodhat.

3. A vásárlótérben az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!

4. Készpénz mellett (helyett) biztonságosan érintéses bankkártyával is fizethet vezeték nélküli, hordozható terminálon keresztül.

 

.Jó egészséget és kitartást kívánunk!