automata öntözőrendszerek téliesítése

Ön ezen az oldalon van: Főoldal / Szolgáltatásaink / automata öntözőrendszerek téliesítése

Az automata öntözőrendszer karbantartási munkái közül talán a legfontosabb. A téli hosszantartó fagyok komoly károkat képesek okozni rendszerünkben, amelyet csak a kompresszoros téliesítés elvégzésével védhetünk ki biztosan. Cégünk hosszú évek óta végzi öntözőrendszerek téliesítését a legmagasabb minőségben. Amennyiben ön is szeretné, hogy cégünk téliesítse öntözőrendszerét, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Az automata öntözőrendszer tavasztól őszig üzemel. A téli időszakban szükség van az úgynevezett „téliesítés” elvégzésére, ami a gyakorlatban az öntözőrendszer kompresszorral történő víztelenítését jelenti. Erre azért van szükség, hogy a téli fagyok beálltával, az öntözőrendszer alkatrészei ne károsodjanak a megfagyó víz hatására.

Áraink:

  • 1-4 zónáig: 15000 Ft
  • Minden további zóna: +2000 Ft

Az árak nettó árak, és tartalmazzák a kiszállás költségét a XVII., XVIII., XIX., XX., XXIII. kerületekben, illetve Gyál, és Vecsés területén.

Ezektől eltérő kerületekben a kiszállási díj Pesten 4000 Ft, Budán 6000 Ft.

A fent nem említett területekre cégünk egyedi kiszállási díjat számít fel, melyről a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet.

Ipari területekre, lakóparkokra, társasházakra egyedi árat adunk.

Az öntözőrendszerek víztelenítését október utolsó hetétől november végéig tudjuk vállalni.


Kosár

Üres a kosarad.