Bemutatkozás

Ön ezen az oldalon van: Főoldal / Bemutatkozás

Magunkról

Tisztelettel köszöntjük honlapunkon!

Aquafontis öntözéstechnikai szaküzletünk Budapesten a XVIII. kerületben, Pestszentlőrinc belső határán, Kispest közelében található. Nem titkolt szándékunk, hogy legyen Dél-pesten egy olyan szaküzlet, ahova bárki betérhet ha automata öntözőrendszert vagy ahhoz alkatrészt szeretne. De ha csak kérdése van kerti automata öntözőrendszerekkel kapcsolatban akkor is állunk rendelkezésére.

Büszkén jelentjük ki, hogy a bizalmát élvezzük sok-sok ügyfelünknek, akik az alábbi településekről keresnek fel minket: Ráckeve, Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Gyömrő, Üllő, Monor, Alsónémedi, Vecsés, Maglód, Isaszeg, Csorvás, Balassagyarmat, Ipolyszög, Dunaharaszti, Alsónémedi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Szolnok, Szigethalom, Érd, Délegyháza, Marcali, Balatonboglár, Péteri, Budakeszi, Pomáz és Gyál.

Budapesten a XVIII. kerületben (Pestszentlőrincen, Pestszentimrén), a XVII., XIX., XX., XXIII. kerületben, valamint Vecsésen és Gyálon ingyenesen felmérjük kertjét és árajánlatot adunk automata öntözőrendszerre.

Boltunk elsősorban az amerikai Hunter, csőkötő idomokból pedig az olasz Irritec termékeit forgalmazza. Minden másból lehetőségeink szerint igyekszünk magyar gyártmányú termékeket tartani.

Weckermann Péter
Ügyvezető

Tervezés, értékesítés és szaktanácsadás.    

Szegedi Krisztián
Ügyvezető

Tervezés, értékesítés és szaktanácsadás.  

Kosár

Üres a kosarad.